top of page

Biefstuk met Noodlessoep

Wat heb je nodig?

° 2 zakjes miso soep

° 2 eieren

° 150 gram biefstuk

° 1 el olie naar keuze

° 200 gram noodles of PS Noodles

° 100 gram julienne wortel

° 100 gram taugé

° 200 gram fijngesneden prei

° 1 salade ui

Aan de slag: 

  1.  Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren in circa 6 minuten net niet hard. Pel de eieren en snij deze in de lengte door. 
  2. Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 5 minuten. Haal deze uit de pan en laat rusten in aluminiumfolie.
  3. Doe twee zakjes soepbasis in een pan met 500 ml kokend water. Als het kookt voeg je de noedels en de prei toe. Laat dit 2 minuten mee koken.
  4. Snij ondertussen lange dunne reepjes van de salade ui en snijdt de biefstuk in dunne plakjes. 
  5. Verdeel de tauge, noedels met prei en de ui over de diepen borden. En schenk de soep erover. 
  6. Maak het gerecht af met de julienne gesneden wortel, biefstuk plakjes en het ei.

Eet smakelijk!🍴

bottom of page