top of page

Ervaringen

Na een flink zware halve marathon te hebben gehad en de hele marathon in het verschiet kwam ik terecht bij Deborah. Ik kreeg tips voor tijdens het lopen en over mijn dagelijkse eetpatroon en dit heeft ertoe geleid dat ik mijn allereerste marathon gelijk onder de 3 uur heb kunnen lopen. Heel relaxte manier van werken en makkelijk in de omgang. Heel erg bedankt!

~ Nino Den Dekker ~

Vanaf moment één had ik een positieve indruk van Deborah haar manier van werken. De uitleg die wordt gegeven is erg duidelijk en creëert een stuk bewustwording. Daarnaast is het advies wat je krijgt zonder moeite toe te passen in je dagelijkse leven. Dit is ook belangrijk, anders houd je het niet vol. Ik ben nu een half jaar verder en heb veel meer balans en structuur gevonden in mijn eetpatroon. Door de hulp van Deborah ben ik aardig wat kg ’s kwijt en het fijne er aan is, dat het ook echt wegblijft! Ook als ik een dagje iets minder gezonds heb gegeten!

~Anoniem ~

Na meerdere lijn pogingen ben ik in contact gekomen met Deborah. Zij heeft mijn inzicht in mijn etenspatroon en levensstijl drastisch veranderd en ik weet nu hoe ik echt kan afvallen en gezonder kan leven. Ze is heel kundig, ze weet echt waar ze het over heeft en weet overal een oplossing voor. Geen enkele ziekte of allergie is voor haar een probleem. Dus als je nu eens van dat eeuwige lijnen af wilt dan moet je echt een afspraak maken. En bijna alle zorgverzekeraars vergoeden haar tarief.  

~Ellie ~

Deel hier jouw ervaring*

Naam*

E-mailadres*

Indien je de reactie liever anoniem plaatst, vink dan het vakje aan*

Ik ga met een prettig gevoel altijd naar Deborah. Tijdens de intake vertel je over je eigen leefstijl, hier krijg je advies in wat er verbeterd kan worden. Je denkwijze over de eetgewoontaes en beweging veranderen ook in het positieve. Na afloop ontvang je per e-mail een schema, super handig!     

~Anoniem ~

Wat voel ik mij nu al goed na een paar weken. Heerlijk gevarieerd eten en afvallen tegelijk. Als het mij lukt.... Dan is PowerSlim weggelegd voor een ieder!  

~Anoniem ~

Ik was zo blij dat ik bij u in de praktijk mocht komen. Al die jaren dacht ik super goed bezig te zijn, na een gesprek met u bleek dat het juist allemaal andersom werkte dan dat ik dacht. En nu lukt het mij wel om het cholesterol te laten dalen!

~ Piet ~

bottom of page