top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Deborah Lagerwerf.

Mijn levensmotto is

"Leef, Eet, Beweeg & Geniet".

Het klavertje vier als symbool voor mijn praktijk heb ik gekozen, omdat het klavertje symbool staat voor geluk. Ieder blaadje symboliseert een componenten voor een gezonde leefstijl; Leef, Eet, Beweeg & Geniet!! 

En die gezonde leefstijl is naar mijn idee de basis voor geluk.

Ik ben mijn eigen praktijk gestart, zodat ik een hechte band met mijn cliënten kan opbouwen. Mijn passie is om mensen te helpen jong en oud. In mijn praktijk verwelkom ik daarom diverse cliënten, in de diverse leeftijdscategorieën en met diverse (medische) achtergronden. Maar als ik mijn persoonlijke voorkeur mag uitspreken, dan gaat die uit naar de behandeling van kinderen. Want kinderen zijn onze toekomst, door hen nu de juiste kennis mee te geven kan mogelijk de huidige obesitas-trend worden aangepakt, of kan de groei en ontwikkeling van een kind weer worden voortgezet. Dit is dan ook de reden dat ik mij heb gespecialiseerd tot kinderdiëtiste.

Naam*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Bericht*

Wat heb ik bereikt en behaald? 

In 2011 ben ik afgestudeerd als Diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Tijdens de opleiding heb ik mij tevens gespecialiseerd tot leefstijlcoach. Mijn studie heb ik afgerond met een praktijkstage 'Dieetistopsport' te Zoetermeer en Leiden, waarna ik mijn scriptie heb ik geschreven in het 'Sophia Kinderziekenhuis' te Rotterdam. Voor mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar het ketogeen dieet voor kinderen met refractaire epilepsie. Hiermee heb ik de Nestlé Scriptie prijs 2011 gewonnen. 

Na mijn afstuderen ben ik als diëtiste aan het werk gegaan in het ErasmusMC. Hier ben ik begonnen met de opzet van het 'Centrum Gezond Gewicht'. Een behandeltraject voor (morbide)obese volwassenen in groepsverband. Daarnaast was ik werkzaam op de polikliniek en in de kliniek bij zowel de volwassenen als de kinderen. Naast het behandeltraject voor volwassenen is ook de 'Dikke Vrienden Club' van start gegaan, een behandeltraject in groepsverband voor (morbide)obese kinderen, waarbij ik onderdeel was van het behandelteam. 

In maart 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Vlaardingen naast mijn werkzaamheden in het ErasmusMC. In 2017 startte het Cool2bFit programma in Vlaardingen, een groepsbehandeling voor (morbide)obese kinderen van 8-13jaar. Met veel plezier maak ik als kinderdiëtiste deel uit van het behandelteam.

Sinds januari 2019 zijn mijn werkzaamheden in het ErasmusMC gestopt zodat ik mij volledig kan focussen op de ontwikkeling van mijn eigen praktijk, met behoud van de nauwe samenwerking met het Centrum Gezond Gewicht in het ErasmusMC.

Ter uitbreiding van de praktijk ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. En kan ik met trots vertellen dat mijn eerste

PowerSlim Centre is geopend op de locatie Burg. de Bordesplein. 

Specialisaties

Februari/maart 2013: Specialisatie (morbide)obesitas en overgewicht.

Januari 2015: Specialisatie tot Kinderdiëtiste

Juni 2019: Behalen van de PowerSlim Academy,

waardoor ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach ben. 

bottom of page