DeborahLagerwerf
(Kinder) dieetadvisering & Coaching 

Klik hier om de ondertitel te bewerken


PowerSlim

Afslanken doen we samen!

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Wij zijn er om je te helpen. 


Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, 

als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht en leefstijl. En daarna blijven wij je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht, leefstijl en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden op de lange termijn. 


Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.


Hopende jou hierbij voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijk groet,

Deborah Lagerwerf
(Kinder)Diëtiste & Leefstijlcoach
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
“Heel makkelijk aan dit programma is dat je samen met je gezin, gewoon snel, lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was mijn stok achter de deur, maar ook heel fijn en steeds bevestigend dat ik op de goede weg was.”

~Mariëtte d'Achard van Enschut ~


PowerSlim: samen naar een goede balans

Het PowerSlim programma is opgebouwd uit drie fases, welke alle drie doorlopen worden op weg naar een gezonde leefstijl op de lange termijn. PowerSlim is dan ook geen dieet, maar een verandering van jouw leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten onder persoonlijke begeleiding van jouw PowerSlimcoach. Het programma biedt vele handvatten waardoor het lekker praktisch is en makkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!


Benieuwd naar de ervaring van andere? Lees hier hun verhaal


Iedere week heb je een consult bij jouw PowerSlim coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten.  Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, welke een uitgebalanceerde samenstelling hebben en rijk zijn aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.  Maar vanaf de eerste fase eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Vanaf de tweede en de derde fase komen er weer steeds meer gangbare voedingsmiddelen terug en kan je het gebruik van PowerSlim producten afbouwen naar wens. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag, want ook met PowerSlim geldt; Leef, Eet, Beweeg & Geniet!!


Nadat je de drie fases van het programma hebt doorlopen, laten wij je natuurlijk niet zomaar los. Wij blijven je nog een jaar lang begeleiden, zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen

vasthouden. Zo werken we samen aan de lange termijn!


Powerslimmers vinden dit de drie fijnste factoren aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten super makkelijk. 
  • Zes eetmomenten per dag.
  • De persoonlijkehulp en begeleiding van jouw coach
(Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden. En helpt jouw coach je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden).
Sinds dat ik een powerslimmer ben, ben ik mij ook bewuster geworden van wat ik voorheen allemaal in mijn mond stopte.

~ Anoniem ~


Persoonlijk kennismaken met één van onze coaches? 

Samen met jou bekijken wij graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Stuur ons snel een mailtje voor een vrijblijvend adviesgesprek! Of pak gewoon de telefoon en bel of app ons: 

06 37 68 39 36    /    06 21 31 46 62Benieuwd wat voor soort maaltijden je zoal kunt bereiden?

Ontvang vrijblijvend vijf koolhydraatarme recepten per e-mail!

Vragen over de recepten? Neem gerust even persoonlijk contact op!