top of page

PS. food & lifestyle

Samen opzoek naar jouw gezonde leefstijl!

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten, een gezond gewicht behalen en een gezonde leefstijl ontwikkelen? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden?

Wij zijn er om je te helpen. 

Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle program helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht en leefstijl. En daarna blijven wij jou begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht, leefstijl en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden op de lange termijn. 

Naam*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Bericht*

“Heel makkelijk aan dit programma is dat je samen met je gezin, gewoon snel, lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was mijn stok achter de deur, maar ook heel fijn en steeds bevestigend dat ik op de goede weg was.”

~Mariëtte d'Achard van Enschut ~

PS. food & lifestyle: samen naar een goede balans

Het PS. food & lifestyle program is opgebouwd uit drie fases, welke alle drie doorlopen worden op weg naar een gezonde leefstijl op de lange termijn. Het PS. food & lifestyle program is dan ook geen dieet, maar een verandering van jouw leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten onder persoonlijke begeleiding van jouw PS. food & lifestylecoach Het programma biedt vele handvatten waardoor het lekker praktisch is en makkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Benieuwd naar de ervaring van andere? Lees hier hun verhaal

Iedere week heb je een consult bij jouw PS. food & lifestyle coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PS. food & lifestyle program doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PS. food & lifestyle producten, welke een uitgebalanceerde samenstelling hebben en rijk zijn aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Maar vanaf de eerste fase eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Vanaf de tweede en de derde fase komen er weer steeds meer gangbare voedingsmiddelen terug en kan je het gebruik van PS. food & lifestyle producten afbouwen naar wens. Eventueel kan je dan ook gebruik gaan maken van PS. life. 

Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag, want ook met het PS. food & lifestyle program geldt; 

Leef, Eet, Beweeg & Geniet!!

Nadat je de drie fases van het programma hebt doorlopen, laten wij je natuurlijk niet zomaar los. Wij blijven je nog een jaar lang begeleiden, zodat je ook leert jouw nieuwe eetpatroon en leefstijl zelf te kunnen

vasthouden. Zo werken we samen aan de lange termijn!

Powerslimmers vinden dit de drie fijnste factoren aan het PS. food & lifestyle program:

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten super makkelijk.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • De persoonlijke hulp en begeleiding van jouw coach.

(Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden. En helpen Deborah of Shanna je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden).

Sinds dat ik een powerslimmer ben, ben ik mij ook bewuster geworden van wat ik voorheen allemaal in mijn mond stopte.

~ Anoniem ~

Persoonlijk kennismaken? 

Samen met jou bekijken wij graag of het PS. food & lifestyle program ook iets voor jou is. Stuur ons snel een mailtje voor een vrijblijvend adviesgesprek! Of pak gewoon de telefoon en bel of app ons: 06 37 68 39 36

Benieuwd wat voor soort maaltijden je zoal kunt bereiden?

Ontvang vrijblijvend vijf koolhydraatarme recepten per e-mail!

Vragen over de recepten? Neem gerust even persoonlijk contact op!

bottom of page