top of page

Succes verhalen

Lees hier het ervaringsverhaal van Jouke-Jan.

Hij begon een jaar geleden met zijn powerslim avontuur en timmert inmiddels als model aan de weg

"Ongeveer een jaar geleden startte ik mijn Powerslimavontuur samen met Deborah, mijn coach. Een aantal weken later was ik al veel kilo's kwijt. Het voelde voor mij niet als een dieet, kon lekker eten en voelde me goed.

 Na deze weken gingen de kilo's even wat minder snel eraf, wat natuurlijk normaal is, maar ik zat even in een dipje en vond het moeilijk om positief te blijven. Deborah heeft mij hierin gesteund, een hart onder de riem gestoken en verteld dat als ik door zou zetten ik weer resultaten zou zien. Door dat fijne gesprek heb ik weer meer energie gekregen om mijn traject af te maken en dat was terug te zien in de resultaten.

De feestdagen kwamen eraan en ik wilde het liefst nergens over nadenken, gewoon genieten zoals iedereen dat doet met de feestdagen. Toch was ik er onbewust mee bezig, maar ik heb zeker niet minder genoten en was ik ook nog eens trots op mijzelf.

Ik het nieuwe jaar kwam Corona, een crisis waar de hele wereld van stil stond, evenals de mijne. Mijn eet routine bleef hetzelfde, maar het sporten liet ik meer links liggen. Ik vond het lastig om in beweging te blijven. Ook in deze tijd stond Deborah voor mij klaar, samen gingen we opzoek naar oplossingen. Zo heb ik bijvoorbeeld samen met mijn vriendin een schema gemaakt, iedere dag deden wij weer nieuwe oefeningen op een yoga mat. Dit hielp mij heel erg om het vol te houden en het ook leuk te blijven vinden, want zeg nou zelf samen sporten is toch gezelliger dan alleen?

Toen de sportscholen weer opengingen heb ik met mijzelf afgesproken dat ik minimaal twee keer per week naar de sportschool zou gaan en dat lukt mij op de dag van vandaag nog steeds.

Ik voel mij niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker en ben blij met mijn gezonde leefstijl."

Jouw powerslim avontuur starten? Klik hier

bottom of page