DeborahLagerwerf
(Kinder) dieetadvisering & Coaching 

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Hoe ga ik te werk? 

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste consult maken wij kennis met elkaar, hoor ik graag van jou waarbij ik jou kan helpen en kijken wij samen naar de start van jouw plan. Dit gesprek duurt 45-60 min. en vindt plaats in de praktijk. 

Naar dit gesprek neem je mee: een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs), gegevens van de verzekeraar en eventueel een verwijsbrief. Indien je voor jouw zoon en/of dochter komt, neem je de gegevens van jouw kind mee. 


Vervolg

Na het eerste consult zullen er vervolgafspraken worden ingepland welke 15-30 min. duren. In deze vervolgconsulten bespreken wij jouw doelen voor jouw nieuwe leefstijl. Er zullen nieuwe doelen worden opgesteld, knelpunten besproken en aangepakt. Hier gaan we actief mee aan de slag zodat we kunnen komen tot een plan dat aansluit bij jouw wensen en de mogelijkheden.  Het aantal vervolgconsulten is afhankelijk van de doelen, maar dit is altijd in overleg.  


Tussentijdscontact

Heb je tussendoor een brandende vraag of even hulp nodig? De mailbox en whatsapp staan altijd voor je klaar. 



Weegconsulten

Indien je tussentijds behoeften heeft aan korte weegconsulten kunnen deze in overleg met jou worden ingepland. 



Richtlijnen

De praktijk werkt volgens de Artsenwijzer diëtetiek.


In verband met mijn zwangerschapsverlof wordt de praktijk tijdelijk waargenomen door Sabrina vd Meijde en Shanna Struijk.

Voor vragen en aanmeldingen omtrent PowerSlim of Cool2bFit kunt u contact opnemen met Shanna Struijk: 06 21 31 46 92 of door een mailtje te sturen naar [email protected]

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Sabrina v.d. Meijde: 06 44 99 92 85 of door het contact formulier in te vullen http://www.dietistmeijde.nl/contact.php


Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijk groet,

Deborah Lagerwerf
(Kinder)Diëtiste & Leefstijlcoach
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.